CREATIEVE DAGBESTEDING

Prikkel het brein met unieke werkvormen


voor ontspanning en zelfvertrouwen


ontwikkel jouw talenten


een plan op maat


voor ontspanning en zelfvertrouwen


ontwikkel jouw talenten


een plan op maat

Op het Landt Goed in Zeewolde biedt Tekenwijzer creatieve dagbesteding op maat aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We bieden ondersteuning met verschillende werkvormen, zodat mensen zinvol bezig kunnen zijn.

Tekenen, schilderen en werken met keramiek staan op het programma. De creatieve dagbesteding biedt mensen kansen om op een andere manier talenten aan te spreken. Met de unieke werkvormen wordt specifiek gekeken naar wat een deelnemer nodig heeft. 

De technieken prikkelen het brein en hoewel het bij het ontwerpen niet om het eindresultaat gaat, maar juist om het creëren, levert het regelmatig verrassende resultaten op. 

Naast rust, ontspanning en zelfvertrouwen levert de dagbesteding zelfredzaamheid op en wordt het creatief oplossend vermogen aangesproken. Individuele therapeutische begeleiding is ook mogelijk.

Werken in de pluktuin, het zaaien, verzorgen en oogsten van de producten maakt deelnemers bewust van de voedselketen en het verzorgen van een gezonde maaltijd. In onze keuken is er aandacht voor het bereiden van een gezonde lunch. 

Op Het Landt Goed werken we samen met Nu Jij Werkt, waar hout bewerkt wordt en men in de groene sector actief is. Op een toegankelijke manier kunnen deelnemers bezig zijn bij beide organisaties, afgestemd op de behoefte die er op dat moment is.

Tim

"De eerste keer dat ik hier kwam, vond ik het best wennen, maar al gouw vond ik het erg leuk. Ik heb veel geleerd in een korte tijd en ik heb geleerd dat ik veel meer kan dat ik denk. Ik vind het fijn om hier vaak te zijn ook voor de rust. Gewoon vaak om even te ontspannen. Ik vind het vaak prettig om lekker te tekenen/ verven. Ik ontspan er vaak van om even lekker te tekenen. Ik vind het vaak erg leuk om te zien wat ik gemaakt heb. Ik ben ook vaak verrast van wat ik gemaakt heb. Ik ben vaak wel trots op mijn werk."

CREATIEF BEZIG ZIJN OP EEN UNIEKE MANIER

Bij ons doen leeftijd en niveau er niet toe, het gaat erom dat je je veilig voelt en dat je een fijne dag beleeft als je op Het Landt Goed bent. 


Kom gerust een dagje mee kijken en meedoen. Word je enthousiast en wil je bij ons je tijd zinvol doorbrengen?


Samen maken we dan een plan op maat om jouw talenten en wie je werkelijk bent te ontdekken. Het Landt Goed waar kunst en natuur elkaar ontmoeten en jij het beste in jezelf naar boven brengt.

DE ERVARING VAN HANNA

Een dag dagbesteding op "Het Landt Goed" is puur voor jezelf, jouw ontwikkeling én bovenal een heerlijke invulling van je dag!

Voor mij is een dag dagbesteding iedere week weer een uitdaging, o.a. door de autorit ernaartoe/terug, maar bovenal overheerst bij mij het fijne gevoel van uitgedaagd te worden op creatief vlak, het in een prettige en veilige sfeer onder de mensen zijn, anderen aldaar te ontmoeten en ook bv even in de pluktuin of loods te kunnen kijken of mee met de honden uitlaten en hiermee een dag hebben die fijn- en zinvol besteed is.


null

MEER WETEN OVER DEZE INSPIRERENDE DAGBESTEDING?

  • Een hele dag creatief bezig zijn
  • Voor rust, ontspanning en zelfvertrouwen
  • Voor jong en oud
  • Op de mooie locatie Het Landt Goed in Zeewolde
  • Met je hoofd, handen en hart op een zinvolle manier bezig zijn

WAT ANDEREN VINDEN VAN TEKENWIJZER

Selma
"Bedankt voor deze inspirerende, creatieve tocht samen met veel waardigheid en respect. Ik heb veel van jullie geleerd en genoten. Gerda, onwijs veel bedankt voor dit prachtig experiment!"
Sanne
"Geweldige lessen. Gerda is echt een topper. Leuk, veelzijdig en verrassend. Laat je meeslepen door haar lessen. Je zult er geen spijt van krijgen."
Charlotte
"Ik word elke keer weer vrolijk als ik zie wat voor krachtige, indrukwekkende  en betekenisvolle werken er voorbij komen in de community"

Wil je kennis maken met ons op Het Landt Goed?