Wat is jouw natuurlijke kracht?
01 augustus 2022 

Wat is jouw natuurlijke kracht?

Als ik jou die vraag stel kan jij daar dan direct antwoord op geven? Of klap je dicht en denk je: “Mijn natuurlijke kracht? Ik zou niet weten wat dat is.”

Natuurlijke kracht hebben we allemaal, alleen zijn we ons er vaak niet bewust van. Regelmatig doen we dingen op onze wilskracht of laten we het er maar bij zitten, omdat we denken dat we het toch niet kunnen of dat het toch niet lukt. Maar als je heel goed weet wat jouw natuurlijke kracht is, dan kan je bergen verzetten in het leven. Je natuurlijke kracht inzetten kost weinig energie. Dingen gaan als vanzelf. Wij hebben alleen afgeleerd om dicht bij onze natuurlijke krachten te blijven. We denken dat we hele grootse dingen moeten doen, zoals persé een HBO-opleiding afmaken of een geweldige baan hebben of belangrijke zaken te vertellen hebben in het leven. Maar je natuurlijke kracht schuilt in hele andere eigenschappen en kwaliteiten.

Je natuurlijke kracht kan zijn, dat jij een hele goede luisteraar bent of dat je heel goed kunt observeren. En dat is een eigenschap die voor jouzelf misschien maar klein is, maar waar je hele belangrijke dingen mee kunt doen. Is jouw natuurlijke kracht dat je het heel gezellig kunt maken in huis, dat je heel goed sfeer kunt creëren? Dan denk je misschien dat je daar niets aan hebt in het dagelijks leven, dat je daar de kost niet mee kunt verdienen. Maar heb jij er wel eens bij stil gestaan, dat wanneer jij heel goed sfeer kunt creëren, je het dan voor andere mensen heel gezellig kunt maken. Dat anderen graag bij jou in de buurt willen zijn. Word je dat maar bewust je hoeft er niet direct een geweldige baan mee te creëren of er een studie voor te gaan doen. Maar het kan wel iets zijn waar jij steeds meer plezier aan gaat beleven en jezelf daardoor steeds meer op waarde gaat schatten. Of ben jij iemand die heel erg lekker kan koken en daar misschien wel toe gedwongen wordt door alle diëten die je moet volgen vanwege allergieën die je hebt. Hoe kan je dan zo’n kwaliteit, die je ontwikkeld hebt uit nood, goed inzetten? En durf je daar ook wat meer voor open te staan? Durf je ermee naar buiten te treden en te zeggen dat je heel erg lekker kunt koken?

Behalve dat iedereen een natuurlijke kracht heeft, die je kunt ontdekken door te tekenen, gaat het er ook om dat je jezelf dat podium wilt geven. Dat je jezelf durft te laten zien en dat je tegen jezelf durft te zeggen: ’Ik kan dat, ik heb daar plezier in en ik ben er niet stiekem trots op, maar ik ben er echt heel blij mee. Het maakt mijn leven leuk en ik durf trots op mezelf te zijn, dat ik dit kan!’

De gratis ‘Gebruik je natuurlijke kracht-challenge.’ die we afgelopen voorjaar aanboden was een groot succes! Er is nog regelmatig vraag naar de leuke tekenopdrachten. Daarom zijn de tekenopdrachten vanaf nu in een online workshop verkrijgbaar.

Deze online- workshop neemt jou mee op avontuur. We gaan samen tekenen. Er zijn hele boeiende tekenopdrachten die zo eenvoudig zijn dat iedereen ze kan doen. Die tekenopdrachten brengen jou in verbinding met jouw natuurlijke kracht. Want dat is wat je gaat ontdekken, tijdens het event ( wat onderdeel van de challenge was) geef ik uitleg over de tekentaal van een aantal tekeningen en gaan we samen kijken wat nu jouw natuurlijke kracht is, zodat je ontdekt  wat je in huis hebt, waar je van kunt gaan genieten en waar je kansen liggen. 

ACTIE Online workshop 'Gebruik je natuurlijke kracht'

 Ga jij je Natuurlijke kracht gebruiken?
Een heerlijke manier om  je vrije tijd te besteden en jezelf in het zonnetje te zetten en te genieten van wat je allemaal wél kan. Maak nu gebruik van de actie 50% korting op de online workshop 'Gebruik je natuurlijke kracht.'

Normale prijs € 69,95 NU voor € 34,95


ACTIE Online workshop 'Gebruik je natuurlijke kracht'

Over de schrijver
Reactie plaatsen