Hang jij binnenkort de slingers op?
30 maart 2023 

Hang jij binnenkort de slingers op?

Heb jij wat te vieren? 

Dan hebben wij iets leuks voor jou.  

Wij houden van kleuren, experimenteren, vrolijkheid en van samen mooie dingen maken. Dat is wat we doen bij de creatieve dagbesteding op Het Landt Goed in Zeewolde.
We zijn daar met een groep mooie mensen die allerlei ideeën hebben en hun eigen talent meenemen om samen creatief bezig te zijn, om fijne uren te beleven en om een mooie invulling aan de dag te geven. 
 

Samen hangen we de slingers op. 

Door de mooie kunstwerken die we maken, kwamen we op het idee om een serie slingers te gaan ontwerpen die we op zouden kunnen hangen.
Iedereen kreeg de smaak te pakken, er werd heerlijk met krijt en ecoline gewerkt. Het werd een groot succes, en zo ontstonden de eerste kleurrijke slingers.

De deelnemers waren super enthousiast om mee te kijken en te denken. "Wat is het beste koord voor de slingers, welk papier is stevig genoeg?" 

Er werd een professionele snijmachine aangeschaft, één van de deelnemers snijdt ontzettend netjes en secuur de vlaggetjes. 

Weer een ander is heel goed in het uitmeten van de afstand tussen de vlaggetjes en anderen zijn heerlijk aan het schilderen. 
Zo is het echt een product geworden van ons allemaal. 

We zijn super trots nu het eindelijk zo ver is, dat we de vlaggenserie aan je kunnen presenteren! De kwaliteit is fantastisch, de vlaggen zijn gemaakt van stevig papier en geschikt voor herhaaldelijk gebruik.


Heb jij in je leven momenten waarop jij de slingers op wil hangen?
Denk je daar wel eens over na?
 Wat heb jij te vieren? Waar word je blij van? En waarvan denk je? Ja, daar mogen de slingers voor worden opgehangen.

 

Maak er dan een feestje van door de slingers van Het Landt Goed op te hangen. Je kunt ze vanaf nu bestellen via de webshop van Tekenwjizer. 

De slingers zijn gemaakt van duurzaam papier en niet voorzien van een coating laag. Let op: Ze zijn gevoelig voor felle zon en water. Als je er zuinig op bent, dan kan je jaren plezier hebben van deze slingers. 

Kleur je wereld mooier en hang zelf de slingers op. 

Voor € 24,95 heb je een prachtige slinger, het zijn echte collectors items.

Als jij de slingers bestelt, zorgen wij dat ze met de post in jouw brievenbus belanden!

Natuurlijk super bedankt van alle deelnemers van Het Landt Goed dat je hun mooie product koopt.


 

Over de schrijver
Reactie plaatsen