00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Gefeliciteerd! Je bent aangemeld!

We starten op 4 april met de gratis teken challenge!


Van 4 april tot 9 april gaan we samen aan de slag met de 'Gebruik je natuurlijke kracht' challenge. We sluiten op 9 april af met een wel heel bijzonder (online) event, gemakkelijk te volgen vanuit huis. Wees verzekerd van jouw plek en meld je alvast aan!

Tamara
"Wat een leuke opdrachten!! Ik heb ZO LEKKER zitten tekenen, een kleine 2.5 uur ging ik helemaal los en wat had ik het nodig... ik dacht eerst; wat een kul, maar vanaf de eerste lijn zat ik er helemaal in."

WAT ANDEREN VINDEN VAN TEKENWIJZER

Sanne
"Geweldige lessen. Gerda is echt een topper. Leuk, veelzijdig en verrassend. Laat je meeslepen door haar lessen. Je zult er geen spijt van krijgen."
Toke
“Een hele fijne tekenweek. Het heeft me veel inzichten gebracht. Als ik mijn perfectionisme loslaat dan kan ik meer genieten van de tekeningen die ik maak en wordt mijn fantasie weer aangewakkerd.”
Carolien
"Tekenen en kleuren, het klinkt eenvoudig en dat is het ook. Wat heeft tekenwijzer mij al veel plezier gebracht! Heerlijk 'verdwijnen' in kleur. Geen kleurboek meer nodig na het online programma Geen Kunst Aan. "